Tag Archives: Shampo

Produkter til mannen

Mannen er som oftest ikke den med flest hygieneartikler på badehyllen sin. Men de aller fleste bruker noen; såpe til vask av hår, ansikt og kropp, en fuktighetsgivende og beskyttende krem/ olje til huden, solkrem for beskyttelse mot solen, og produkter til barbering/ pleie og stell av hår og skjegg. Her kan du lese mer om barbering i vårt blogginnlegg.

Videre presenterer vi et forslag til enkle og naturlige produkter til han!

Huden er kroppens største beskyttende organ, derfor bør man være oppmerksom over hvilke ingredienser man bruker.

– Det som påføres huden, absorberes av huden.

Hårshampo

Vi har et godt utvalg shampo som egner seg til de fleste hårtyper. Her kan du lese mer om de forskjellige hårtypene og finne den shampoen som er mest egnet til ditt hår. Shampo i fastform er enkelt, naturlig og maskulint.

Her kan du lese hvordan man bruker en shampo bar.

Ølsåpe: Alle menn liker øl, så hvorfor ikke ha litt øl i håret også? Øl sies nemlig å gi håret både spenst, glans og volum. Grims Have sin Øl shampo, er en mild shampo som renser skånsomt, uten å tørke ut hår og hodebunn. Shampoen har et deilig fyldig og kremet skum. Shampoen er duftfri, og passer til normalt/fett hår.

Her finner du Ølsåpe

Neslesåpe: Nesle sies å egenskaper som hjelper mot flass, og som stimulerer hårveksten. Nesleshampoen til Grims Have er en mild shampo med nesle. Shampoen gir næring til hår og hodebunn, og renser skånsomt uten å tørke ut hår eller hodebunn. Shampoen gir fyldig kremet skum og har frisk duft av spearmint, og passer til normalt hår.

Her finner du Neslesåpe

ShampoBAR: Det enkle er ofte det beste! Denne milde ShampoBAR, er spesielt utviklet for de med allergi og sensitiv hud. Inneholder økologiske fuktighetsgivende oljer, som bevarer fuktigheten i hår og hodebunn uten å tørke ut. Duftfri, og anbefalt til alle hårtyper.

Her finner du ShampoBAR

Ansiktspleie

Ansiktspleie er viktig uansett alder. Det er mye huden utsettes for daglig, som vind og vær, forurensning og barbering. Det er derfor ekstra viktig å ta godt vare på den!

Du kan lese mer om ansiktspleie på bloggen.

Såper

Kullsåpe: Denne fantastiske såpen fra Grims Have brukes både til ansikt og kropp, og er spesielt egnet til fet hud og akne. Såpen er laget av pleiende og mykgjørende oljer som ikke tørker inn huden, og skummer godt. Duftfri, og anbefalt de med fet hud og akne.

Her finner du Kullsåpe

Ansiktssåpe med havre: Grims Haves milde ansiktssåpe med havre, inneholder et høyt innhold av pleiende sheasmør og den er spesielt egnet for sensitiv hud. Ansiktssåpen er fuktighetsgivende og pleiende og kan hjelpe å redusere rødhet og kløe i huden. Ved hjelp an tilsatt havre kan den ha en mild eksfolierende effekt og den kan hjelpe mot akne og hudorm.

Her finner du Ansiktssåpe med havre

Geitemelksåpe: Kjempe allsidig og mild med et høyt innhold av pleiende Sheasmør og fet geitemelk. Det høye fettinnholdet i såpen gjør den ekstra skånsom, og passer derfor ypperlig til sart ansiktshud. Særlig ved tørr vinterhud og eksem er denne å anbefale. Geitemelksåpen er i tillegg til å være super til ansikts vask, også en super allround såpe til håndvask, kroppsvask, og hårvask. Såpen er duftfri, og derfor særlig fin for allergikere og duft sensitive.

Her finner du Geitemelksåpe

Oljer

I stedet for fuktighetskremer, kan man også benytte rene, naturlige baseoljer.

Mandelolje: En lett mykgjørende olje og som absorberes raskt uten at huden føles fet. Mandeloljen er rik på mineraler og vitaminer ( A, B1, B2, B6 og E.) Den gir næring og fuktighet til huden og roer irritert og sensitiv hud. Mandeloljen er en svært god hud og ansiktsolje til alle hudtyper og særlig fin til eksem, irritert, tørr eller sensitiv hud. Kan brukes som massasjeolje, hudolje, ansiktsolje, babyolje eller badeolje. Fin som baseolje ved tilsetting av eteriske oljer.

Her finner du Mandelolje

Avokadoolje: 100% naturlig, økologisk og vegansk avokadoolje som er rik på essensielle fettsyrer, vitaminer og aminosyrer. Avokado olje trenger dypt inn i huden, og tilfører næring og fuktighet. Avokaooljen virker cellefornyende på huden, gir en lett solbeskyttelse. Særlig god for tørr og aldrende hud.

Her finner du Avokadoolje

Jojobaolje: 100% Naturlig, økologisk og vegansk Jojobaolje. Oljen er svært lik vår egen hudolje (sebum) og absorberes derfor raskt og langt inn i huden uten å tette igjen porene. Jojoba oljen stabiliserer hudens egen fettproduksjon, og kan derfor være fin ved akne problemer. Den har også antibakterielle egenskaper og har et høyt innhold av nærende fettsyrer. Jojoba oljen passer for alle typer hud, og er særlig fin til tørr hud og akne. Kan brukes etter barbering og voksing for å hindre irritert og rød hud, da den reparerer hudens egen syrekappe som skades ved hårfjerning.

Her finner du Jojobaolje

Arganolje: 100% Naturlig og vegansk arganolje. Utmerket olje for hud og hår og er rik på E-vitamin og fettsyrer som virker revitaliserende og cellefornyende på huden. Arganoljen absorberes raskt i huden uten at huden føles fet. Den er svært nærende og fuktighetsgivende, og den inneholder sgualane som gjør huden myk og er beskyttende mot vær, vind og sol.

Her finner du Arganolje

Her finner du vårt utvalg av ansiktsoljer og ansiktssåper

Kilder: https://www.abcnyheter.no/livet/mote/2014/05/08/199316/slik-barberer-du-deg-riktig