Påskegodt – for huden

Det er snart påske og mange feirer kanskje fridagene på fjellet eller koser seg hjemme i disse litt annerledes og krevende tider. Påskeegget er fortsatt en stor del av påskefeiringen for mange, derfor har vi samlet de gule beste påskeskattene våre til huden som du kan ta med deg på fjellet eller kose deg med hjemme i påsken!

Påske produkter

Vårsol: En økologisk og vegansk såpe med deilig duft av lavendel, søt appelsin og tetre. Produsert av Såpefabrikken.

Her finner du vårsol såpe.

Mørketid såpe: En økologisk og vegansk såpe fra samme serie som vårt populære Mørketid duftlys. Med deilig duft av appelsin, kanel, nellik og muskatnøtt. Produsert av Såpefabrikken.

Her finner du mørketid såpe.

Ringblomstsåpe: En mild og god såpe som passer til de fleste hudtyper, også tørr og sensitiv hud.
Ringblomsten sies å kunne ha helende virkning på sår og skadet hud, i tillegg til at den skal ha bakteriedrepende egenskaper. Såpen er laget av pleiende og fuktighetsgivende oljer, som ikke tørker ut huden.

Her finner du Ringblomstsåpe.

Ringblomstsalve: Salven som alle burde hatt i medisinskapet hjemme. Den kan brukes som bleiesalve, for å lindre tørr hud eller som kuldekrem på vinteren, og på sprukne og tørre lepper. Ringblomsten er kjent for å være sårhelende og har antiseptiske egenskaper. Den er spesielt egnet som dag/natt krem, ved solbrenthet, eksem, atopisk eksem, akne, ulike utslett og som leppepomade på såre lepper. (Holdbarhet: ca 1 år.)

Her finner du Ringblomstsalve.

Jojobaolje: En økologisk og vegansk olje som har gylden farge. Jojoba oljen er en super ansiktsolje for alle typer hud, men særlig fin til tørr hud og akne problemer. Den kan brukes etter barbering og voksing for å hindre irritert og rød hud, da den reparerer hudens egen syrekappe som skades ved hårfjerning.

Her finner du jojobaolje.

Mangosmør på boks: Supert for vinterhuden på påskehytta! Smøret er rik på antioksidanter og den har mange forskjellige bruksområder, men er spesielt egnet til pleie av tørre og sprukne lepper og for bruk til huden i ansiktet. Mangosmør har gode egenskaper for pleie av sår og sprukken hud, fordi den har sårhelene egenskaper! (Metallboksen kan resirkuleres ved behov og sorteres som glass/metall.)

Her finner du mangsmør på boks.