Såpe og shampo uten lukt

Såpe BAR og Shampo BAR produsert av Såpefabrikken.
Inneholder ingen tilsetningsstoffer eller parfyme.

Vi er alle forskjellige, og det er også våre neser. Noen fryder seg av mye lukt, mens andre grøsser og kjenner ubehag! Vi har derfor utviklet BAR serien, som er helt nøytral og uten lukt.

Når vi får besøk i produksjonslokalet vårt i Kristiansand utbryter de fleste: “oi, her luktet det godt”! Og det ER mye lukt i lokalet vårt. Faktisk så mye lukt at noen ikke klarer å være der inne. For noen handler dette om luktopplevelsen, mens for andre handler det om allergi.

Vi så derfor at vi også trenger et alternativ til de lukt- og fargerike produktene for de som ønsker et nøytralt alternativ til våre naturlige og økologiske produkter. Vi har nå gleden av å introdusere både såpe og shampo i serien BAR.

SåpeBAR er en 100% naturlig, økologisk og plantebasert såpe.  Såpen er laget av pleiende og fuktighetsgivende oljer, og inneholder ingen kunstig tilsetningsstoffer. Og er som nevnt duftfri. Innhold: Olea Europea oil, Cocos Nuciferal butter, Ricinus Communis oil, Theobroma Cacao butter. Ca 85 gram.

ShampoBAR er en 100% økologisk, naturlig og plantebasert Shampo. Shampoen er laget av økologiske fuktighetsgivende oljer, som bevarer fuktigheten i hår og hodebunn uten å tørke ut. Inneholder ingen tilsetningsstoffer. Også duftfri. Inneholder Cocos Nuciferal butter, Olea Europea oil, Ricinus Communis oil, Prunus Dulcis oil, Butyrospermum Parkii oil, Theobroma Cacao butter, Simmondsia Chinesis oil.

BAR serien er et allergivennlig alternativ.

Tips: Både såpebarer og shampobarer holder seg best om de oppbevares på en såperist slik at den får tørke opp mellom hvert bruk.

Her finner du Såpe BAR: https://sapefabrikken.no/produkt/sape-bar-okologisk/

Her finner du Shampo BAR: https://sapefabrikken.no/produkt/shampo-bar-okologisk/