Shampoguide

Nyhet fra Såpefabrikken – BAR serien. Helt uten tilsetningsstoffer.

Her i Såpefabrikken er vi hel frelste på Shampo i fast form! Vi har nå vært “flytende-shampo-avholds” i snart ett år. Undertegnede hadde et forbruk på minst 2 shampoflasker til familien i måneden, i motsetning til en Shampobar i to måneder. Som på ett år er 24 plastflasker mindre for miljøet. Medregnet balsamen, er vi oppe i nesten det dobbelte.

Her kommer noen tips for å lykkes med overgangen fra flytende, til fast Shampo:

  • Sjekk ut hvor guide Enkel guide i bruk av shampobar. Her kan du lese om hvordan man bruker Shampobaren.
  • Rigg deg til med en god og lekker såperist, slik at shampoen tørker opp mellom hver bruk! Da varer den mye lengre.
  • Prøv litt forskjellig, vi har prøvepakker for de shampoene og balsamen vi forhandler. Men husk at;
  • Det kan ta litt tid å bli vant med ny Shampo. Shampobarene er mildere enn mye av den tradisjonelle såpen. Dette kan medføre at hodebunnen over lengre tid har kompensert med å produsere med fett. Det vil i noen tilfeller ta tid før fettproduksjonen stabiliserer seg. Derfor kan man oppleve at håret føles litt fett ut i begynnelsen.
  • Husk å skyll produktet ordentlig godt ut av håret. Shampoene er laget av deilige næringsgivende oljer. Blir det for mye produkt igjen i håret, vil det oppleves som fett og tungt.
  • Hvis du har små barn, ha gode rutiner for oppbevaringen! Shampoen bør oppbevares utenfor rekkevidde til de små. En Shampobar kan nemlig bli både plastelina og slim, her setter kun fantasien grenser!